Far i huset og jeg har lenge tenkt på å anskaffe oss en støvsuger.

Tanken har faktisk sirkulert fornøyelig rundt i våre hundeglade hoder over flere år. Det eneste problemet er at vi ikke klarer å bestemme oss for rase.

Det står mellom labrador retriever og staffordshire bull terrier, som i nevnt rekkefølge ser slik ut: (første bilde viser to labradorer som vi later som om vi kjenner)

2_labrador_retrievers-1024x640

IMG_60121-682x1024

Vi snakker altså én fantastisk rase mot en annen. Undertegnede vokste opp med verdens herligste labrador, Fia (også kalt matmaskinen/koseklumpen/skotyven), og vi benytter enhver anledning til å passe Akita (bildet over), storebror Glenn sin superherlige staff. Vi har med andre ord stor kjennskap til  begge de aktuelle rasene. (Kall oss bare hundehviskerne).

Det skal nevnes at far i huset og jeg er et hundebesatt par, og at vi blir kleint glade, peker og roper entusiastisk ut bare vi kjører forbi ei bikkje i bånd på gata. Når årets førerhundkatalog fra Blindeforbundet ankommer kåken er det stor glede i huset, for å si det sånn. Det er altså på høy tid å finne ut av hvilken rase vi ønsker å skaffe oss i fremtiden. Som nødløsning vurderer vi å kidnappe Akita på neste familiemiddag:

Bilde-tatt-12.07.2011-kl.-10.11-2

Bilde-tatt-12.07.2011-kl.-10.11-3

Noe vi derimot har hatt stående klart lenge, er navnet på ulldotten: Vårt lille nurk skal hete Ludo! Ja, det stemmer – verdens søteste navn! Navnet er herved offisielt, og for de som i det hele tatt måtte tenke på å stjele det, kan takke dere selv når dere brutalt blir strøket av julekortlista.

Avslutter passende nok innlegget med ei litta avstemning:

Ha en ellers fisefin søndag!

Christina