Årets første utgave av bladet Ungfoten dukket i dag opp i postkassa. Jeg synes bestemt det er noe kjent med kvinnemennesket på forsiden iført frekk fjellanorakk.

Ungfoten-forside-721x1024

Ungfoten gis ut fire ganger i året av DNT ung Oslo og sendes ut til over 9000 medlemmer i hovedstaden. Siden jeg er med i infoutvalget til organiasjonen er jeg så heldig å få bidra med tekst og bilder til denne herligheten av ei blekke.

Forsidebildet er tatt ved gamlekåken på St Hanshaugen, fra glade studentdager i en av Oslos fineste bydeler. Far i huset stod nok en gang bak kameraet, dog vi kvelden før hadde vært ute en hard vinternatt med skåling, allsang og dans.

Dagen derpå føltes det overraskende ikke ut som om kroppen skulle legge på røret, og dermed bar det ut i “hagen” for å teste ut mine splitter nye fjellski (tidenes julegave, pappa!). Dette resulterte i at kjæresten nok en gang fikk vist sitt talent innenfor fotografering, og enda vi kvelden før hadde drukket alkoholmengder tilsvarende Atlanterhavet, fikk vi atter en fin vinteropplevelse i fantastisk vær. Kjernesunn ungdom på sitt beste, si!

I denne utgaven av bladet har jeg hatt æren av å skrive om forhåndsregler rundt snøskred, markahytta Øvresaga og et isklatrekurs jeg deltok på tidligere i år. Ta en titt på hvordan det ble:

IMG_5469-1024x682

IMG_5465-1024x630

IMG_5471-1024x682

Ha en fortreffelig onsdagskveld!

Christina